Frequently Asked Questions

Kan jag göra om/flytta min gamla hemsida?


Det går alldeles utmärkt! Vi kan flytta all innehåll som det är eller göra om den till lite fräschare med ny layout. Du bestämmer!
Tar ni ut månadsavgift?


Nej, vi tar ingen månadavgift. Men själva plattformen har en månadsavgift som kostar ca. 170 kr/mån. Då ingår alla uppdateringar (automatiska) och allt förvaras tryggt i molnet.
Är det enkellt att använda hemsidan själv?


Absolut! Hemsidan bygger på dropp & drag funktion så du har koll hela tiden på vad du gör. Vi utbildar er/dig i hur ni kan ändra och jobba på hemsidan själv. Det är superenkellt att byta bilder, lägga till texter, skapa nya sidor och ändra i färger osv. Vi vill att du som kund ska känna dig helt fri med din nya hemsida!
Äger jag hemsidan?


Sjävklart. Hemsidan vi utvecklar är 100% din egen. När vi har gjort den klar kan du göra precis som du vill med den. Behöver du hjälp någon gång så hör du av dig så hjälper vi dig, om du behöver hjälp.
Hur mycket utbildning behövs det?


Det är väldigt individuellt och beror på lite hur mycket du själv kan. Som sagt är gränssnittet rätt så enkell men som med allting nytt så behöver man ju lära sig att använda verktyget. Vissa klarar sig med en timmes utbildning och andra vill ha lite mer. Hur som helst så kan du boka mer utbildning när som helst om du skulle köra fast.
Kan ni hjälpa mig med annat?


Jajamen. Utöver att skapa hemsidor kan vi hjälpa dig med annonsmaterial, enklare logotyper, bilder och andra typer av grafiska/marknadsföringsprodukter. Vi kan även erbjuda dig proffsig mejl, lagring och kommunikation då vi också jobbar med Microsoft Office 365.
Finns det integration med andra säljkanaler?


Ja, det finns integration mot Amazon, Ebay, Etsy. Du kan också koppla din shop till facebook och instagram och ha koppling till Pinterest.

MAILING ADDRESS

87 State Street, #705
Montpelier, VT 05601

(not a retail location)

CONTACT US

T: 857-267-1781

NorthMountainNaturals@gmail.com

© 2020 by North Mountain Naturals.  Proudly created with Wix.com

JOIN OUR MAILING LIST

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest